Café De Troubadour

De Troubadour is met zijn 103 jaar een van de oudste cafés van Tilburg. Het heeft een rijke historie, een uitgebreid verenigingsleven en een ontmoetingsfunctie voor de wijde omgeving en voor hen die al jaren, sommigen meer dan 50, het café als hun huiskamer beschouwen.

Diverse activiteiten: een kook/eet-avonden met wisselende gerechten, een sport/spelletjes-avond en de singletjes-avond, waarbij er geluisterd wordt naar (zelf meegebrachte) ouderwetse muziek. Je ook zelf ook een muzieklijst aan laten leggen met je favoriete muziek.

Ook de Troubadour gaat mee in de “social media” en is te volgen op Twitter, Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes. In het café kun u gebruik maken van gratis WiFi.

De legendarisch bierkaart bevat meer dan 130 bieren van brouwerijen van allerlei pluimage.

1 Keer per maand is er op donderdag een bierproeverij, waar bij u 6 biertjes mag proeven, met uitleg van de brouwer zelf. 

Steeds meer jong en oud vinden hun weg naar de gezellige huiskamer, waar de wat oudere muziek de boventoon voert, maar ook de hedendaagse nummers steeds vaker te horen zijn, met of zonder videoclips.

Café De Troubadour
Capucijnenstraat 54
5025 LG Tilburg
m: 0647962749
e: info@troubadourtilburg.nl